ضرورت رونق صادرات فرش ماشینی و دستباف چیست؟ آیا ایران قادر است به جای نفت صادرات قالی ایرانی داشته باشد؟ سرمایه گذاری در زمینه فرش در ایران به چه صورتی است؟
مجله خبری فرش نامه در تابستان ۹۸ با نماینده مجلس ایران در زمینه فرش دستباف و صادرات انواع فرش مصاحبه خبری داشته است.
با ما تا آخر این مطلب همراه باشید.
ضرورت سرمایه گذاری برای رونق فرش دستباف
رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس از ضرورت سرکایه گذاری در بخش فرش دستباف در کشور خبر داد و گفت: دولت و مجلس باید حمایت های لازم را بعمل آورند.
علی وقف چی نماینده زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش های پیش روی تولید فرش دستباف در کشور گفت: متأسفانه در کشور ما فرش دستباف آن طور که باید جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است و این جایگاه می بایست تقویت شود.
وی با تأکید بر تعریف جایگاه سازمانی فرش در کشور اضهار داشت: باید با کارشناسی و بهره گیری از نظرات نخبگان و صاحب نظران، به ارتقای جایگاه فرش ایران کمک کرد و همه مسئولین از جمله مجلس دولت هم باید حمایت های لازم را به عمل آورند.
وی ضرورت کاهش وابستگی درآمد کشور به نفت را یاد آورد شد و گفت: فرش ایرانی و بهترین جایگزین فروش نفت خواهد شد.
رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی محلس با بیان اینکه مسئولین بخصوص مسئولین دولتی وظایف سنگینی در حمیایت از فرش ایرانی و تولید کنندگان دارند، افزود: همچنین متولیان بخش خصوصی باشد در توسعه کارگاه های تولیدی و سرمایه گذاری اقدامات لازم را به عمل آورند.
وقف چی حضور فعال تولید تولید کنندگان ایرانی در نمایشگاه های فرش در خارج از کشور را یکی از راه کارهای رونق فرش ایران دانست و افزود: استاندارد سازی مواد اولیه از جمله رنگ، توجه به ارتقای کیفیت تولیدات و غیره می تواند در افزایش صادراتن و رونق تولید داخلی مؤثر باشد.
وی با اشاره به نام گذاری امسال به عنوان رونق تولید گفت: حمایت از تولید کنندگان فرش دستباف در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری، ایجاد اشتغال، مقابله با بیکاری و افزایش درآمد کشور است.