اخبار فرشفرش

بزرگترین فرش دستباف ایرانی در گینس

  • بزرگترین فرش دستباف ایرانی در گینس! بزرگترین فرش ایرانی چیست؟ گینس چیست؟ آیا مردم تبریز این فرش دستباف را بافته اند؟ آیا آقای احد عظیم زاده سرمایه گذار این فرش بوده است؟

    بزرگترین فرش دستباف جهان به مساحت ۲ هزار متر مربع بافته شد. فرشی که در نمایشگاه حضور رئیس جمهوری دو تخته ۶۰۰ و ۴۰۰ متری آن رونمایی شد.

    با ما تا آخر این مطلب همراه باشید.

    گینس چیست؟

    گینس، کتاب ثبت رکورد‌ها و ترین‌های جهان است که ایده تهیه آن را “سر هاگ بیور” رئیس کارخانه ایرلندی “گینس” داشته و اولین جلد آن توسط روس و نوریس مک رایتر در سال ۱۹۵۵ نوشته شده که در آن رکورد‌های انسانی و طبیعی منتشر می‌شود.

    کتاب رکورد‌های جهانی گینس هر سال با اطلاعات جدید تجدید چاپ می‌شود، و خود رکورددار پرفروش‌ترین سری کتاب کپی‌رایت جهان است.

    جدیدترین رکورد‌های ثبت شده در این کتاب مربوط به رکورد‌های سال ۲۰۱۵ میلادی است.

    بزرگترین فرش دستباف ایرانی در گینس

    به گزارش فرش نامه به نقل از همشهری, این فرش شامل چهار تخته جفت و در ابعاد ۴۰۰ و ۶۰ مترمریع به دست فرشبافان تبریزی و به گونهای بافته شده که با داشتن قابلیت اتصال به یکدیگر بزرگترین فرش جهان به مساحت ۲ هزار متر مربع را تولید و عرضه کرده است.

    بافت این فرش ها که در ابعاد ۲۰ در ۳۰ و ۲۰ در ۲۰ هستند، ۷ سال طول کشیده و ۲۳۰ استاد کار و هنرمند بافنده تبریزی در دو شیف بر روی آن ها کار کرده اند.

    آقای احد عظیم زاده، تولید کننده این فرش با بیان این که ۸۰ درصد فرش مذکور از ابریشم و ۲۰ درصد مابقی کرک است به همشهری، گفت: این فرش دارای طرح و نقشه جدید تبریز و شامل چهار تخته فرش با یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون گروه ترکی است که در ۶۰ رج بافته شده با استفاده از ۸۷ رنگ تولید شحده و سه تن وزن دارد.

    او با بیان این که چهار تخته فرش مذکور به فرشی در ابعاد ۴۰ در ۵۰ تبدیل شده و ۲۰۰ متر مربع زمین را مفروش می کند.

    بزرگترین-فرش-دستباف-ایرانی-در-گینس

    آیا فرشی بزرگ تر از فرش دستباف تبریز بافته شده است؟

    افزود: تاکنون فرش بالا تر از ۱۰۰ متر مربع در تبریز بافته نشده و این فرش رکورد های گینس طی چند روز آینده انجام خواهد شد. با وجود تلاش های انجام شده هنوز فرش دستباف ایران ناشناخته مانده است و بهتر است سیاست گذاران صنعت فرش در تصمیم گیری ها ارتباط نزدیک تری با فعالان این حوزه داشته باشند.

    آقای عظیم زاده با بیان این که بخشی از مواد اولیه مورد نیاز تولید این فرش در داخل کشور تأمین و بخش دیگر از طریق واردات تأمین شده است.

    افزود: با وجود مشکلات تأمین مواد اولیه تولید فرش بعد از تحریم ها، هنوز هم فرش های چینی، هندی، نپالی و پاکستانی قادر به رقابت با فروش تولیدی ایران نیستند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    به ما رٔی بدهید!

    امتیاز کاربر: 3.35 ( 1 نتایج)

    pazirik

    شرکت دانش بنيان پويا پازيريک، بزرگ ترین تولید کننده ماشین آلات تمام اتوماتیک قالیشویی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا